Dag 3 - 19 augustus 2026
20 augustus 2026 - Ústí nad Labem, Tsjechië
Vannacht in de tent geslapen, dankzij het dikke matras en mijn eigen dekbed had ik best oke geslapen. De ochtend opgestart met douchen in een container die erg een erg basic en uitdagende ervaring was, ik werd er niet echt blij van.
In de loop van de ochtend naar Zoo Děčín geweest, een dierentuin op de top van een berg. De weg er naar toe vroeg weer het nodig van mijn bestuurders vaardigheden, smalle steile kronkelweg. De Dierentuin was niet heel bijzonder maar wel prima om door te wandelen en toch nog wat foto's kunnen maken. De dieren hadden ruime hokken en dat maakt het een goede dierentuin
In de middag begon het weer te regenen en ik was al vanaf gisteren onrustig over deze camping. Het onderweg in mijn bus slapen verliep prima maar zo weer in een tent op de camping met ook nog eens slecht weer en minder goede voorzieningen en moe zijn maakte dat ik sterk verlangde naar een gewone slaapplek, daarom op zoek gegaan naar een andere slaapplek en dat heb ik op 30 minuten afstand gevonden in interhotel Bohemia in het plaatsje Usti Nad Labem.
Na inchecken het plaatsje wat verkend, voor avondeten naar een shoarma zaak geweest en de avond lekker een film gekeken en meer tot rust gekomen,

Even wat luxe en normale douche en bed ook goed om van daaruit weer wat te gaan bekijken!
Mooie foto's weer en tot de volgende log!
❣️🏞